magyara

A három kép
Azon gondolkodtam a könyvtárból haza jövet, hogy mi a tosz van azzal, amit alkotó erőnek nevezek. És ez nem azonos a mechanikus ábrázoló képességgel. Tekintve, hogy mint közismert a pusztán tanulható rajzi módszert önmagában nem tartjuk sokra. Gondoltam leírnám hogy én hogy élem meg az alkotási folyamatot, de legyél türelmes mert ezek ugye szavak, elég bénák a gondolat átviteli pontosság tekintetében. Tehát az amit, mint alkotói állapotot igazán kedvelek, azt úgy élem meg mint vmi hipnotikus transzt-szerinted ebből ki kell lépni vagy ez marad végig ill lesz vmi harc vagy billegés a higadság és a gerjedelem között? Én valahogy fontosnak érzem a normál tudat állapotból való kilépést, mintha megnyílna v mi.

Van a művelet közben egy elfogadás a történésekkel szemben ezért fontos az anyagok jelnléte viselkedésük sok félesége… a rózsa szín semmi.. nekem erről szól. Ennek a dinamikának az életre hívása.

Tehát az alkotó erők megjelenésekor az individum valóság tapasztalata felfüggesztődik fel oldunk az önmagunknak adott feladatban-magyarul baszunk a külvilágra nem kell önmagunkat elrendeznünk benne

Ez gyakorlatilag ellentmondásos, mert a választott téma az individum megéléséből ered, de az alkotási folyamat pont  a megélés elöl menekít meg ez a terápiás jelleg első része.

A bennünk áramló létezés alapkérdéseire rákérdezni tudó energiák újra tudnak szerveződni egy sikeres alkotó folyamatban.


Lenyugszom ..olyan mintha csináltam volna vmit.


Az alkotás transz állapotára jellemző mintha egy idegen erő irányítana és a lehetséges akadályokat, amik egy ötlet megvalósításába ütköznek azonnal a legfurcsább eszközökkel képes vagyok elhárítani. Nem nyugszom amíg be nem következik a meg igényelt lépés-változás, de mint tudjuk, minnél kockázatosabb a mű egészére nézve annál érdekesebb .
♠♣♥♦


Ami még fontos eleme az alkotó erőnek a tudatban betárolt jelentő készlet: sapka sál vízipisztoly-ezek hirtelen elő tudnak ugrani, de ehhez korábban meg kell figyelgetni őket. És hát a scann üzemmód is sokat tud javítani a háborgó lelken..
most ennyi kíváncsi vagyok mit gondolsz ezekről főleg az lehet érdekes ha létezik egyáltalán ilyen mennyire egységes az alkotói tudat állapot ill. mennyiben azonos a scan és a print közben az a jó öreg elmének rezgése mert szerintem ott is van vmi összefüggés.

Üdv az elméletek útvesztőjéből

ez nem mond el semmit kihúztam …kell találnom megfelelő szavakat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s